

CONGRESS DAY 1 – Wednesday 9 <sup>TH</sup> OCTOBER 2024		
Time	Title	Presenter
9.30am - 10.00am (30 minutes)	Registration	ASHM
10.00 - 10.20am (20 minutes)	Welcome to Country	Songwoman Maroochy
10.20 -10:30am (10 minutes)	Introductions Housekeeping Overview of Congress	Deadly Sex Committee Members
10:30 - 11:00am (30 minutes)	Syphilis: where we are up to and what we need to do	Professor James Ward, UQ Poche Centre for Indigenous Health
11:00-11:30am (30 minutes)	Morning Tea	Opportunity for delegates to network, yarn and access resources
11:30 - 11:50pm (20 minutes)	A Unicorn in No Man's Land	Jessica de Tenon, Miwatj Health (NT)
11:50 – 12:40pm (50 minutes)	Role of the health worker panel discussion	Panel members
12:40-1:40pm (60 minutes)	Lunch	Opportunity for delegates to network, yarn and access resources
1:40 - 2:00pm (20 minutes)	The ATLAS Indigenous Primary Care Surveillance and Research Network	Rani West, Poche Centre for Indigenous Health, University of QLD
2:00- 2:20pm (20 mins)	Viral hepatitis care in Community	Nicky Guivarra and Lana Richardson, Hepatitis QLD
2:20-2:40pm (20 mins)	Sexual Health Services in Youth Detention Centres	Jack Treschman and Belinda Connolly, Ipswich Sexual Health & BBV Service
2:40- 3:00pm (20 mins)	Human Immunodeficiency Virus	Adam Spinks, Ipswich Sexual Health & BBV Service
3.00-3:20pm (20 mins)	Hepatitis "C" in Prison and Community	Margaret Wagg and Leah Lenoy, Townsville Sexual Health Services
3:20- 3:50pm (30 minutes)	Afternoon Tea	Opportunity for delegates to network, yarn and access resources
3.50- 4:10pm (20 minutes)	Birthing in our community (BiOC) - Continuity of Care Matters	Tammy Blockley and Trish Sullivan - supported by First Nations Family Support Worker, Alysha Jackson, Birthing in our community
4:10 - 4:30pm (20 minutes)	Aboriginal and Torres Strait Islander Health Workforce, new EPAs, Immunisation course and Syphilis	Dr Katie Panaretto, Office of First Nations Health
4:30 - 4:45pm (15 minutes)	Deadly Sex photo	ASHM
4:45-5:00pm (15 minutes)	Day 1 closing remarks	Deadly Sex Committee Members
6.30pm – 8.30pm	Deadly Sex Congress Networking Dinner	Deadly Sex Committee Members



CONGRESS DAY 2 – Thursday 10 <sup>TH</sup> OCTOBER 2024		
Time	Title	Presenter
10:00 - 10:10 am (10 minutes)	Welcome and check in	Deadly Sex Committee Members
10:10 - 10:30 (20 mins)	Men's & Women's Health program – TCHHS	Lily-Annie Ahmat & Taum Nona, Torres and Cape Hospital Health Services
10:30-10:50am (20 minutes)	Moblink Presentation	Kimberley Henderson, Institute for Urban Indigenous Health
10:50-11:20am (30 minutes)	Morning Tea	Opportunity for delegates to network, yarn and access resources
11.20-am 12:20pm (60 minutes)	Show and tell	Deadly Sex Committee Members
12:20-12:30pm (10 minutes)	Queensland Health STI/BBV Team Introductions	<ul> <li>Speakers</li> <li>Stuart Brown – Senior Public Health Officer</li> <li>Melinda Hassall – Advanced Public Health Officer</li> <li>Carla Gorton – Advanced Public Health Officer</li> </ul>
12:30- 1:30pm (60 minutes)	Lunch	Opportunity for delegates to network, yarn and access resources
1:30-1:50pm (20 minutes)	True or Gammon: A strengths- based approach to sexual health communications	Gert Geyer, Senior First Nations Communications
1:50-2:50pm (60 minutes)	Public Health Promotion Panel Discussion	Panel members
2:50 – 3:20pm (30 minutes)	Afternoon Tea	Opportunity for delegates to network, yarn and access resources
3:20-4:00pm (40 minutes)	Congress closing remarks and goodbyes	Deadly Sex Committee Members